Bloem 1

Als je echt lid wilt worden, vul dan onderstaand formulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk bericht.

Hier nog even de kleine lettertjes.

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december en het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd met telkens één kalenderjaar. De contributie bedraagt maar € 25,- per persoon per jaar.

Een koppel dat samen de evenementen wil bezoeken, dient ieder afzonderlijk lid te worden en betaalt dus € 50. De (aspirant)leden krijgen een email ter bevestiging en kunnen de betaling van de contributie doen op ING-nummer NL57 INGB 0007704189 ten name van The Gay Garden Club. Het lidmaatschap gaat in na ontvangst van de betaling. Je krijgt dan toegang tot het afgeschermde gedeelte van onze website, dat alleen voor leden toegankelijk is. Bij lid worden na 1 juli krijg je voor dat jaar een korting van 50%. Bij lid worden na 15 september betaal je bij betaling van de contributie voor het volgende jaar geen contributie voor het lopende jaar.

Het is mogelijk om ter kennismaking een keer een evenement mee te maken. Dan kan je in de praktijk kijken of het je leuk lijkt en alsdan beslissen of je lid wilt worden.

Bloem 2

Tips voor het invullen

Rechtsonder wordt gevraagd dezelfde letter- en cijfercombinatie in te vullen. De letters zijn nooit hoofdletters. Als je niet de goede letter- en cijfercombinatie hebt ingevuld verschijnt de mededeling "Niet alles binnen het formulier is correct ingevuld" en kan je het opnieuw proberen. Als je geen vast telefoonnummer hebt, voer dan je mobiele telefoonnummer in, in het telefoon nr veld. 

                                         

Ja ik wil lid worden van de Gay Garden Club
security image