header1

Door op het tandwieltje te klikken,
kan je het programma van het evenement printen.

 

 

a2

 

 

a5

 

 

a14

 

 

 

Tuinenweekend vrijdag 17 tot en met zondag 19 augustus 2018
 
We gaan dit jaar naar Friesland.
 
We verblijven in het Fletcher Hotel De Zon in Oosterwolde.
 
De prijs voor de overnachting is voor een 2-persoonskamer per nacht inclusief ontbijt € 70,00. Voor een eenpersoonskamer is het € 63,00 per nacht inclusief ontbijt. De prijs is per kamer en niet per persoon! Het gaat dus om twee nachten.
Het 3-gangendiner kost € 27,50 per persoon per avond. Het gaat dus om 2 diners. De toeristenbelasting is € 2,00 per nacht per persoon.
Het aantal deelnemers is maximaal 30 personen. Introductie van een niet-lid is niet toegestaan, omdat het een meerdaagse reis betreft.
Uiteraard gaan George Terberg en Bart Yntema weer zorgen voor een afwisselend programma en zoals bekend blijft dat tot 17 augustus een verrassing.
 
Graag willen wij op korte termijn, uiterlijk 8 juli, weten hoeveel leden er meegaan en wie aan een eenpersoonskamer of 2-persoonskamer de voorkeur geeft. Indien je een 2-persoonskamer wenst, graag opgeven met wie je de kamer deelt.
 
De leden rekenen de overnachtingen en de diners met bijkomende consumpties zelf af met het hotel.

Overige kosten zijn 2 x een lunch en de toegang tot de tuinen. De lunch zullen we eenvoudig houden qua kosten.
 
Leuk om jullie in augustus in Friesland te ontvangen. We ontmoeten elkaar aan het eind van de vrijdagmiddag, 17 augustus. Het precieze tijdstip krijgen jullie nog te horen.
 
Hartelijke groet van Bart Yntema en George Terberg

 

 

 

 

 

 

a7 

a9

 

 

 

 

a8